What a challange

Vilken känsla av att kunna börja veckan på ett bra sätt, jag är verkligen taggad på vad denna vecka kan erbjuda! Har haft väldigt mycket för mig, och jag känner att helgen var en sådan helg där jag kunde ladda upp batterierna lite, så skönt att åka upp till pappas sommarstuga. Sola, äta gott och bara vara! Inte ofta jag gör det, utan det är full fart på mig hela tiden, och har alltid något i rullning.

Ni som vill ha någåt att läsa så kan jag varmt rekomendera NATTSTAD av Simon Häggström! - En bok som är verkligen mörk och brutal men jag tycker verkligen om den! Hinner dock inte läsa så mycket, men jag är helt såld på hans bok.

Efter Några lugna dagar så är det verkligen skönt att dra igång och komma tillbaka till verkligenheten. Jobb och mera jobb står på schemat och träning såklart, nu när jag börjar få in en bra rutin på träningen så är det inte någon idé att sluta! Ska börja införa rutiner och struktur träning och kosten igen, då jag känner att jag är mer engagerad till det nu och jag mår så myclet bättre än vad jag har gjort tidigare! Jag är inte ett proffs nej nej, men jag tycker om att träna har jag insett och jag kan lära mig mycket om mig själv vad jag klarar av och inte! Nu ska jag verkligen inte ge upp!

I veckan blir det jobb och ledig helge, ska se om jag ska hitta på något kul, eller om jag bara är hemma och tar det lungt, finns alltid saker att göra, och jag är inte drn typen som vill sitta still faktiskt! - Ska försöka träna, eller ta em promenad för att bli av med överkotts energin! Ska kolla runt vad mina kompisar gör, eller så åker jag och hälsar på mamma!

Nu sitter jag på jobbet, rätt lugnt, och jag hoppas att det blir det, men det är kul när det händer saker annars blir man lite tokig när man inte kan prata med någon!, Hur ser eran kväll ut?


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 107 views

Likes

Comments