Vad äter jag?

Har fått frågan om jag går efter ett kost schema när jag äter och det gör jag inte. Men jag funderar på om jag ska göra det, för att se om jag få bättre resultat både i välmående och i träningen, och det kan vara intressant och se hur jag själv kommer att må efter det!

Jag älskar mat, men jag har också väldigt svårt att äta.., tro det eller ej. Därför tror jag att om jag går efter ett schema gör så att det underlättar för mig och verkligen äter

Jag måste äta väldigt mycket för att kunna orka en hel dag, för jag har en sådan bra ämnesomsättning och jag är väldigt aktiv av mig så att äta ska jag egentligen göra varannan timme, eller minst 5-7 gånger om dagen för att ha den energi jag ska ha för att orka! När jag inte äter så märker jag att jag inte har den energi till att prestera och hålla mig på den nivån som jag vet att jag ska ligga på!'


Sen för att jag ska äta är för att jag ska gå upp i vikt då jag är väldigt liten och enligt alla läkare och dietist jag träffar så är det viktigt att gå upp i vikt, Ni som vet ni vet, för er som inte vet så finns det inlägg under "min resa" där jag på började en resa om att gå upp i vikt. En resa som jag fortfarande gör, och nu börjar jag verkligen se resultat. Det har varit en tuff resa, och den är fortfarande tuff.. Jag anser att ju mer jag äter och har börjat träna så ser jag en mycket bättre resultat än vad jag gjorde tidigare, då jag inte var aktiv, mådde dåligt och hade ett dåligt förhållande som gjorde att jag inte var motiverad! Nu när jag mår bra, har tagit mig ur det dåliga förhållandet och verkligen tänker på mig själv, då ser jag resultat!

MEN.. Vad äter jag då ?? är det något som jag inte äter eller äter mer av?

Eftersom jag inte går enligt schema, så äter jag det jag tycker är gott, försöker äta mycket kyckling, kött, ris,, pasta Sallader. Jag äter det jag tycker är gott och det jag gillar att laga. Eftersom jag bor själv och inte har någon som jag lagar mat till, så är det roligare att laga sin favorit rätt, eller prova något nytt, Jag gör det som funkar för mig.

På jobbet blir det mest det som finns i köket, eller matlådor ibland. Det händer att jag lyxar till det med att beställa från Foodora/uber Eats bara för att unna mig. Äter gärna snabbmat som Mcdonalds, Burger King, Pizza...Älskar det men jag försöker att inte äta det så mycket, även fast det är gott.Det är snabbt enkelt och såklart gott, men samtidigt så vill jag inte äta det hela tiden.. så håller mig mest till vanlig mat som man kan laga själv! Jag blir inte riktigt mätt när jag äter snabbmat utan jag blir mer mätt när jag äter maten jag själv lagar så jag har börjat laga mer mat, men inte så mycket. Brukar göra matlådor så det är lätt att ta med sig till jobbet!

Hur är eran kost? är ni noga med vad ni äter? Vad äter ni?

Vill ni att jag ska dokumentera vad jag äter på en dag? - Här/eller Instagram.. Skulle det vara intressant?

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 91 views

Likes

Comments