Train utill you make it!

Vilken morgon!

Har tränat och nu sitter jag och käkar lunch från reload! super gott! - Blev ett tufft pass, och eftersom jag inte tränat på 2-3 månader så kändes det super att vara igång, och lär nog ha träningsvärk ikväll/imorgon! Ska börja ha som rutin att träna några gånger i veckan för att hålla igång, och känna att jag mår bättre av det! Jag känner redan att jag är piggare idag än vad jag var igår, och jag mår bättre, Ingen ångest inga negativa tankar eller känslor just nu!

Imorgon blir det ett pass till, nästa samma upplägg som idag, till att börja med, och det kändes så skönt! Ska börja lite lätt, och sedan bygga upp träningen på ett bra sätt så jag känner att jag klarar av det!

Nu sitter jag hemma igen, efter har handlat lite mat på RELOAD FOODBAR super gott, en smoothie och en kycklingsallad medans jag sitter och svara på mejl, gör mig i ordning och ser lite på Johan falk innan jag ska åka till jobbet för att jobba sent! Man får ta vara på dagen så gott det går. Man lever bara en gång!


Jag känner att jag kommer göra en stor förändring i mitt liv och jag tror bara att det kommer bli ännu bättre! Vad ska ni hitta på idag ? Känns som om jag har gjort så mycket redan idag! - Nu blir det mat och göra sig iordning!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 73 views

Likes

Comments