Torsdag

Idag är det en sådan dag där kroppen är pigg och glad och har massor av energi, men huvudet är inte med idag, och jag vet inte vad det beror på. Det är något som ligger och gnager i mig. Det mesta är nog mycket oro och ångest över livet. Det är så ibland och man får se det på den ljusa sidan att allt kan bara bli bättre. Man kan inte alltid vara på topp.


När jag känner så som jag gör så är det bara att le, intala sig själv att allt kan bara kan bli bättre än vad det är, det är det viktigaste man kan göra. Jag har försökt att peppa mig hela morgonen med bra musik, glad musik och göra det jag gillar, ta det och försöka ta vara på det jag har och tänka positivt. Solen skiner, det är en bra dag och försöker att ta vara på dagen till max!

Idag är det en sådan dag, en dag där jag är ledsen, nere och har ingen energi, men jag tar mig i kragen och gör det jag måste, för jag vill, annars skulle jag inte göra det jag gör. Jag vet mina egna gränser och det är något jag har jobbat på väldigt mycket, och på ett sätt känns det bra att veta att man mår dåligt och att det är okej.Jag vet att att imorgon är det en ny dag och en mycket bättre dag som kommer bli mycket bättre än idag!


Jag tror att det är viktigt att man tillåter sig själv att kunna vara ledsen för att sedan kunna må bra senare. Att acceptera att livet är en berg och dalbana Upp och Ner. Jag har lärt mig det den tuffa vägen, Livet är inte perfekt! Mitt liv är inte perfekt, men jag tar vara på varje stund jag har både när jag mår dåligt och när jag mår bra.

Idag kände jag att jag inte kunde jobba hemma, och då drog jag iväg för att få miljöombyte och få tankarna på annat håll än att sitta hemma och bli distraherad av alla tankar, så jag drog till stan, något som jag kände var en bra idé men tankarna finns där.


Det är lättare att jobba på fik/Café ibland, för att komma ut bland folk och njut ava dagen på ett annat sätt.. Att fokusen på jobbet blir bättre vet jag inte, kanske inte idag, men det blir bättre än om jag skulle ha suttit hemma och försökt jobba.


Idag ska jobba till 23 och sedan är jag ledig imorgon fredag, och ska ladda upp för en jobbhelg.. tror inte jag jobbat helg på hotellet på över 1 månad.. Ibland är det så, så det ska bli kul. Det kommer bli en kul och lugn helg, och såklart så ska jag försöka se lite fotboll på Söndag när jag jobbar.. eller hänga med i resultaten. Jag väntar på ett paket som jag verkligen har längtat efter, och den ska komma ikväll.. Så när jag kommer hem ikväll så hoppas jag att det står ett paket utanför min dörr! Om ni vill se vad det är, kika in på min Insta-story ikväll och se vad det är, Sjukt taggad! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.


Jag hoppas att ni kommer få en grym Torsdag och att ni tar vara på det ni har innan det är försent!

Ha det bäst!

Kram


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 167 views

Likes

Comments