Torsdag

Jag hoppas att ni har en bra vecka och att ni har gjort massor av skojj! Jag har varit ute på massor av äventyr.. Jag har även börjat jobba igen efter semestern, och börjat träna igen!
Idag blev det 1 timme cardio med intervaller på bandet och jag känner mig väldigt fräsch och nöjd efter passet så det är väldigt positivt. Mötte upp Elsa vid 11.30 och sedan tränade vi, sedan blev det en lunch på Cafe Fix på Fridhemsplan. Super mys! Sen var det dags att gå och jobba!

Nu har jag snart jobbat först jobb veckan och varit igång från tidig morgon till sena kvällar så är det en skön känsla jag har i kroppen, jg känner mig fräsch i kroppen men huvudet känns trött kan vara bra att trötta ut kroppen så man kan få sova ordentligt ibalnd och inte sova så lite som jag har gjort de senaste veckorna. - Inget jag klagar på för jag har så mycket energi så det räcker och blir över får jag höra!

Det här med att få in mina rutiner igen har gått bra och jag känner mig väldigt nöjd med det jag har åstak0mmit, kanske inte så mycket som jag vill, men på det jag har gjort så är jag väldigt nöjd, och det kan bara bli bättre vet jag, och det är skönt att börja lite lugnt än att köra 100% och sedan få börja om.

Har ni några roliga planer i helgen eller kommer ni ta det lugnt? träffa vänner/ familjen? Själv har jag inte så mycket planer förutom söndag då jag ska träffa Elsa och se fotboll, en viktig match som jag redan nu har ångest över.. Jag ska inte säga något då har jag inget sagt, men ångesten finns där, och kommer alltid finnas där.. Hoppfull på vnst är man alltid.. men det märker vi. - Har ni några tips på vad man kan hitta på, när det är dåligt väder osv. Har lite saker jag måste sätta mig ner med, men inte hela helgen är det tänkt!

Hoppas ni har en grym torsdag !!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 93 views

Likes

Comments