rutiner efter semestern..?

Idag är det min sista semester dag och det är dags att komma tillbaka till vardagen och rutiner med träning, kosten och att börja jobba igen! Är väldigt taggad på att komma igång igen såklart, det är skönt med semester men alltid kul att jobba!

Hur ska man då komma tillbaka till sina rutiner? det finns massa trix och tips, men jag anser att det är bara hitta tillbaka till sina rutiner man hade innan semestern, i egen takt, komma igång lugnt och inte ösa på för mycket. Det bästa du kan göra är att planera, lägg upp ett schema, för att lättare komma tillbaka till dina rutiner! Det är olika för varje person och man ska hitta sina egna saker som funkar för än själv, och det är då det är det som är bäst! Det som funkar för mig kanske inte funkar för dig, men jag tar tips och ideer från olika personer och har hittat min egna väg för att det ska funka för mig!


Fokus och motivation är det som driver mig till att komma tillbaka i rutin och det är något som jag har jobbat på. Nu under semestern så har jag inte lagt ner så mycket fokus på träning, men har ändå varit ute och gått promenader, och varit aktiv! Tränade ett pass hemma för att få en genom körare annars har jag inte tränat aktivt. Det var ett val jag gjorde, och nu när semestern är över, då är det bara att göra det, ta tillbaka era rutiner och gör det ni mår bäst av!


Idag är det måndag.. En ny vecka och nya möjligheter. Har ni veckan planerad har ni roliga saker att göra? Vad är era mål för veckan? Det är bra att ha mål för veckan för vad ni vill uppnå, det blir lite lättare att komma igång och få rutinerna igen. även det tråkigaste sakerna måste man göra, så gör det så fort du kan, och så har du det roliga i tankarna som du kan se fram emot!

Jag har som rutin att sätta upp mål/saker som jag vill göra, och då är det lättare för mig att planera in allt under veckan, och då blir det roligare, det blir lättare! hur är det för er?


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 85 views

Likes

Comments