Motivation

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Jag får ofta frågan till hur jag orkar med att jobb 100 % träna blogga och att umgås med mina vänner och familjen? Jag är inte direkt någon wonderwoman om man tror det, men jag kämpar på med allt jag gör och jag planerar mycket i min vardag, och försöker ha en struktur i vardagen för att allt ska kunna rulla på och funka! Sen går allt inte som planerat alla gånger med det är sånt som händer och det är bara att acceptera det!

Vart hittar jag min motivation till att blogga, till att träna? Jag gör det inte för någon annans skull, då skulle det bara vara fel, utan jag gör det för min egen skull, för att jag tycker det är kul, för att jag tycker det är någon som jag mår bra av. Jag skulle aldrig göra saker som jag mår dåligt av, då är det inte kul. Jag skulle aldrig få för mig att göra saker som jag inte tycker är kul eller att jag inte skulle må bra av det. Jag vill gärna få ut något av min träning, och mitt bloggande.

Det gäller att hitta en balans mellan allt och att verkligen vara fokuserad och målmedveten. Man får hitta sin egen struktur i livet, för alla fungerar inte på samma sätt, och jag tror att bara man planerar och sätter ner sina mål så är det fullt möjligt att kunna göra allt man vill oavsett hur mycket eller lite tid man har!

Jag är inte alltid den som är duktig på struktur eller att planera, men jag försöker verkligen att göra det för jag vet att jag kommer att stressa upp mig i onödan om jag inte planerar in min dag/vecka så jag har en översikt på vad som kommer att hända vilken dag och när så slipper jag stressa eller oroa mig för att missa något viktigt! Jag brukar vara den som har koll på allt ändå när var hur jag ska göra saker, men jag tycker om att planera.

Motivationen till att sitta och blogga är inte alltid på topp och vissa dagar är den ingen motivation alls utan den är helt borta, men det hindrar mig inte till att skriva, för jag tycker det är kul, och jag får vara kreativ som jag gillar att vara. Motivationen kommer ifrån allt som händer och sker runt omkring mig, personer som inspirerar mig ger mig motivationen till att göra det jag gör och det är en viktig faktor att man har något man inspireras av och att man själv kan dra nytta av det. Jag finner drivet i att jag hoppas att jag kan inspirera människor i min omgivning och andra som läser min blogg. Jag vill kunna inspirera andra till att må bättre som kanske har varit i min sists och dela med mig av mina erfarenheter!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 83 views

Likes

Comments