mixed feelings

Det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har haft mycket runt omkring, och känner att det har gått före bloggen lite! Tror att alla har på ett eller annat sätt påverkats av detta COVID-19 pch det är så trist att se!
Jag har tur som jag har mitt jobb kvar, och är väldigt tacksam över det, kunde lika gärna ha varit jag som blivit av med jobbet.
Har varit mycket i verkliga livet, mycket upp och ner, och det tar verkligen mycket på mig, Ibland vet jag inte vad jag heter för det händer så mycket plus att jobba mycket, även fast det är lite att göra så blir det vIssa dagar mycket att göra, och jag kommer hem sent om kvällarna.

Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv och bestämma själv vad jag vill och hur jag vill må! Nu är sommaren här och vi är redan inne i Juni och jag vill verkligen njuta av sommaren så mycket som möjligt även fast jag ska jobba större delen av sommaren så vill jag verkligen njuta, och hur ska jag kunna njuta av den om jag inte tar tag i mitt liv och ser till att jag mår bra först? Jag ser fram emot denna sommar, hoppas att det kommer bli en varm sommar och mycket sol, så man hinner njuta av den när man inte jobbar såklart.

jag försöker vara positiv och stark, men vissa dagar är det tuffare, men jag kämpar på oavsett!

Hoppas ni få en härlig Tisdag! - Ta hand om er!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 124 views

Likes

Comments