meeting new people

Varje dag träffar jag nya människor genom jobbet, genom mina vänner, och jag försöker verkligen förstå varför är bara vissa människor trevligare än andra? Ska man inte vara trevlig mot de man möter oavsett? Varför kan inte alla vara trevliga?

Det är klart att man inte kan stanna upp och prata med alla, men varför ska man vara otrevlig och stressad? det förstår inte jag.. För mig är det en självklarhet att man är trevlig mot kassapersonalen på Ica, HM etc önska dom en bra dag, säga tack, Men det är verkligen svårt för vissa människor har jag märkt. Jag möter nya människor på jobbet, och jag märker tydligt att det är många som verkligen är trevliga och små pratar, men sen finns det dom som är stressade, lite smått otrevliga, men säger ändå "hej" och "tack"

Vad vinner du på att vara otrevlig? Du vinner ingenting..

Kan helt ärligt bli väldigt förvånad när gäster på jobbet kommer fram och pratar, och dom bara vill prata om allt, mellan himmel och jord, jag har haft några sådana gäster och det är verkligen kul, för man känner sig uppskattad och man har lite sällskap när man är ensam på jobbet, och det gör mig verkligen varm i hjärtat. Det spelar ingen roll vem det är,bara personen är trevlig, man hittar alltid intressanta saker att prata om! Jag har inget emot att gäster kommer ner och pratar med mig, dom kanske saknar sin familj, saknar någon att prata med så då kan det vara väldigt skönt att kunna prata med någon, det kanske är lättare att prata med någon som man inte känner än någon man känner. jag vet inte..

Brukar ni hälsa på kassapersonalen, hälsa en bra dag osv? varför/varför inte? dela gärna med er, hur är det för er på jobbet men bemötande?

Ta hand om er!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 110 views

Likes

Comments