Livet med ADHD part.1

Jag har nog tagit upp detta tidigare i bloggen, men jag tänker att jag kan ta upp det igen, det är ett sådant viktigt ämne som står min nära, och jag vill gärna dela med mig av min story, mina erfarenheter och hur jag har tagit mig dit jag är!

Jag vet hur det är när man är långt ner och man tror inte att man kan komma upp, man tror inte att det finns en utväg, man tror inte att man har något val? Man orkar inget mer? Man har blivit mobbad, och inte haft så många vänner, man har varit helt ensam! - Jag vet hur det känns för allt jag beskrev ovanför har jag varit med om!


Om jag minns rätt så började ALLA mina problem i skolan. Jag har alltid haft det tufft när det kommer till skolan, och jag och min familj har inte riktigt förstått varför.. Alla läxor som gått åt helvete, alla utbrott för man inte förstår uppgifterna.. aggressionerna som uppståg hela tiden.. vad berodde det på? Det visste vi inte och det var många år senare, efter jag gått ut gymnasiet, när jag var 25-27 år som jag tog tag i det med hjälp av familjen, att starta en utredning.

Det var många tuffa år i skolan och jag känner att det är det som har format mig till den jag är idag och när jag äntligen fick min diagnos så var det som att alla pusselbitar föll på plats, att jag har ADHD gjorde mitt liv så mycket lättare, jag visste nu att livet för mig skulle bli så mycket lättare när jag visste vad som hade gjort så att jag hade haft så mycket problem i skolan, och jag visste att livet skulle bli så myket bättre och såklart mycket lättare att leva, när jag visste hur jag ska kunna hantera det!

-

Nu har har levt med ADHD i snart 5 år och jag har såklart mycket kvar att jobba på även fast jag vet att det är det som går så att det alltid kommer vara tuffare för mig! Jag har som jag nämnde tidigare så har jag alltid kämpat och jag krigar på varje dag med detta!

Jag vet att det är många där ute som kämpar varje dag med ADHD vare sig dom vet att dom har det eller inte! - Jag är väldigt tacksam att jag fick reda på vad som hade gjort mitt liv till det är och har varit! Nu kan jag bara gå framåt bara och bli den människa jag vet jag kan bli!


Jag vill inspirera alla där ute att våga öppna upp er, det är ingen skam till att ha en diagnos, och det finns alltid någon där ute som räcker ut sin hand för dig! - Jag hade det det, hade vänner och familj som hjälpte mig igenom allt jag gick igenom ..

Kommer dela med mig av min story i 3 delar där nästa 2 kommer att handla mycket om skolan och sedan om själva utredningen! så stay tuned och skicka gärna meddelande till mig gärna om om ni har frågor kring ADHD eller följ mig på Instagram, @cassiezenkertofficial och skicka ett DM där!

Ha det bäst nu och stay tuned för part 2 och 3!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 61 views

Likes

Comments