I väntan på lite roliga saker

Har precis kommit hem från en härlig promenad, blev 1,5 timme.. kanske inte det bästa när man har en stukad fot, men gick rätt lugnt och det kändes bra, så det var bara att köra. Super härligt väder dock lite sol och mycket Moln!

Sitter och filurar för mig själv och lyssnar på podden "Över min döda kropp" som jag kan varmt rekommendera! finns där poddar finns!

Sitter och väntar på lite paket 3 nämligen, och jag är sjukt taggad! 2 paket från ICIW/ICANIWILL så taggad! sen väntar jag på ett annat paket som är lite mer hemligt, men det kommer ni få reda på mer om sen, jag lovar! men Hur kul är det inte att få paket, och jag längtar som fan! Man vill ju bara att paketen ska komma så fort som möjligt, och helst på en gång! men det brukar gå väldigt fort tycker jag men jag har inget tålamod till sånt att vänta! Kommer ta och lägga upp lite bilder på allt jag beställt så får ni kika in på deras hemsida senare!

Ska snart äta lite lunch och städa/diska lite, sätta mig och skriva lite, men just nu känns det lite tomt med ideer som jag kan skriva om, men kommer nog på något som kan intressera alla! kanske ta en promenad till en liten, bara för att röra på mig och bli av med lite energi innan jag tänkte se lite film och ta det lugnt ikväll. Det är planen, men allt kan hända, men jag kommer nog ta det lugnt och bara vara!

Har ni några roliga planer??

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 73 views

Likes

Comments