from a sunny day, to rainy evening

Vad ska jag börja.? Denna vecka började verkligen bra och jag är verkligen på bra humör! Började veckan men att frysa upp mitt gymkort så jag kan börja träna igen, och det ska bli så skönt att komma igång, och få in det som rutin igen! Efter allt som har hänt så är det skönt att få tillbaka sina rutiner igen, och det känns väldigt bra! Kan ärligt säga att jag inte har deppat ner mig allt för mycket men klart man har varit ledsen och så, men det har varit lätt att gå vidare! - Försöker att ändra mitt liv till det bättre, och jag känner att jag är på god väg till det! Känns så jävla bra!


Träffade Elsa igår, och det var verkligen skönt, vi har inte träffats på ett tag och det är skönt att kunna träffas och ses snacka skit.. Blev en väldigt spontan dag, och behövde verkligen det! Inte ofta jag känner mig så spontant som jag kanske vill, men Det var så behövligt!

Elsas kommentar var nog den bästa jag hörde igår var " Det är såhär det är att hänga med en influencer" - för jag skulle ta en bild till story på Insta.. Jag (?) Influencer.. Jag vet inte.. Kan säkert inspierara väldigt många! Men den blev bra, så jag är nöjd!

En glas på Härliga Djurgården, i Solen efter en härlig promenad så blev det Kennys Gelato, BÄSTA glassen i stan! Där satt vi och snacka, njöt av vädret och jag sålde in AirPods PRO till henne då hon fick testa mina, och ja.. blev en dyr glass för henne för hon gjorde som jag och köpte ett par AirPods pro!

Från Sol och sommar på Djurgården så blev det gråa storstaden som lockade oss.. Nej inte alls kan jag säga, utan när vi kom till stan så värkte regnet ner, och kan säga.. Ingen av oss hade paraply.. och man blev dyngsur, men vad gör det tänkte jag.. Det är bara vatten.. eller vad säger ni?

Efter man kom hem.. så blev det att slappa, och försöka få ordning på ångesten för att jobba... Intte för jag INTE vill jobba.. utan för jag visste att jag inte skulle kunna sova,, har inte gått upp super tidigt på hur länge som helst, och det är lite jobbigt att behöva ställa om, så blev en kopp te och Johan Falk för att kunna må bra.. Men lyckades ändå inte sova.. Livet med Insomnia..

Lite kort om denna härliga dag.. så blev det Jobb.. shoppong och mera jobb! - Köpte mig en Apple TV .. ÄNTLIGEN som jag velat ha en.. och jag ville unna mig en sommar present till mig själv! Så nu blir det Pizza och Johan falk och ska försöka jobba lite till!

Ha det bäst!

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 87 views

Likes

Comments