Fredag och Semester!

God morgon på er!

Hoppas ni mår bra. Jag mår bra, trött men det är jag nog inte ensam att vara! Jag har ont i foten, som jag stukade igår, och det gör ont som satan! Ett Tips, stuka inte foten! ;)

Har precis käkat frukost, nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så man kan vakna till och planera dagen, så att jag får ut det mesta av den! Tänkte ta en härlig promenad idag igen, ungefär samma rutt som igår, i lugnt tempo, så foten orkar ned, sen tänkte jag försöka sitta och skriva lite inlägg, ska försöka komma på vad jag ska skriva om, men jag hittar alltid något att skriva, Om ni har tips på vad ni vill läsa om i bloggen så får ni gärna säga till.

Har ni några roliga planer i helgen? Jag har inte planerat något, jag tar det som det kommer och det känns rätt skönt att inte behöva planera, utan man tar det lite som det kommer!

Nu när jag har semester så kommer jag försöka vara mer aktiv, träna och blogga, så skulle vara super intressant och se om ni vill ha tips/trix, Inspiration, motivation vill ni ha video där jag sitter och pratar om mitt liv, vill ni ha vlogg? Hit me up på vad ni är intresserad av!


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 65 views

Likes

Comments