En Stark Onsdag

Jag vet inte vad som är.. men jag känner mig verkligen trött och grinig just nu.. Inget på kvällen har funkat och allt har bara gått fel, är det Karma? Men vem kan jag ha gjort illa? Hmm Nää tror inte på det, men ibland blir det så och det är bara att acceptera det!


Just nu så sitter jag och bloggar lite, har precis duschat, och ätit middag. Ska snart sova tänkte jag ska upp tidigt imorgon och dra iväg till Jobbet. Har varit en GRYM Onsdag. Drog iväg till gymmet med Elsa idag och det känns så skönt att dra dit och bara köra sitt race! Imorgon ska vi köra ett hårt pass igen, ska inte kunna gå efter eller lyfta mina armar.. Hmm.. vi får se! Ska bli skönt, sen vilodag på Fredag, blir bra detta!

Har fått höra rätt mycket nu den senaste tiden, HUR orkar du jobba 100% och sen försöka driva en blogg, Hålla instagram flytande och sedan träna, vara med vänner och Familj.. ? Ärligt så vet jag inte det själv, utan det är något jag tycker är kul och då orkar man och tar sig tiden till det! - Nu har jag precis börjat blogga igen, och jag vill inte känna att det ska bli tvång, och då gör jag det när jag tycker det är kul! Om det bli 1-2 inlägg ena dagen och 0 inlägg nästa dag då är det okej för mig! Gör inget som jag inte tycker är tvång eller är jobbigt, det är så jag funkar! Så ja.. Jag orkar... När hinner jag sova? Det är en himla bra fråga, och det kan jag tyvärr inte svara på för jag vet knappt av att jag sover. Mycket i huvudet och det händer saker hela tiden, som gör att det är något jag måste göra, eller komma ihåg!


NU ska jag försöka koppla av, se serie och bara njuta, svara på några mejl och sen.. ta kväll! Vad har ni för er ikväll?

?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 150 views

Likes

Comments