Balance is key

Hur är det där med att hitta balansen i livet? För mig är det viktigt med både rutiner och balans i livet för att kunna orka. Vissa saker försöker jag fortfarande få in i rutin medans andra saker redan går på rutin.


Jag tror äntligen att jag har hittat en bra balans i livet, det har tagit tid, men tror verkligen att jag har hittat det jag mår bra av och att jag kommer må bättre ju mer balans och rutiner som finns.


Innan jag blev singel för ca 2,5 månad sedan så fanns det ingen balans, det fanns inga rutiner hade inte hittat mig själv. Jag tror att när jag var i det förhållandet så var jag inte mig själv, jag kunde inte vara mig själv på samma sätt som jag kan vara nu! - Jag håller på att hitta mig själv, och jag mår så sjukt mycket bättre, och jag har aldrig mått så mycket bättre än vad jag gör nu.


Det jag har gjort är inte mycket, men för mig är det väldigt mycket, då jag inte tränade, jag åt inte bra och jag fokuserade inte på mig själv. Det jag har ändrat på är jag äter bättre, tränat regelbundet och jag fokuserar mycket mer på mig själv än vad jag gjorde tidigare, och det mina vänner är nyckeln i min värld.

Att hitta en balans i livet är inte så svårt när man vet vad man vill göra för att må bra.. Att bara komma upp ur sängen, ut och gå en liten promenad.


Jag har aldrig haft svårt att gå upp på morgonen aldrig, är mer än morgonmänniska än kvällsmänniska men ändå jobbar jag 99% av alla mina timmar på hotellet kvällspass och kommer hem sent nästan varje dag, ( jobbar annars 1 vecka med kvällar, 1 vecka Morgon.. andra pass nu under Pandemin) plus vill jag tillägga att jag har väldigt svårt att sova när jag kommer hem.. Men jag har hittat en balans som funkar inte helt 100% och inte varje dag, men då kommer rutinerna in, och då gör jag allt på rutiner och autopiloten i mig gör allt åt mig.

Det med att gå upp är när man vaknar är en ren rutin när jag vaknar så går jag upp, det är för att jag vet att om jag ligger kvar i sängen och snoozar så blir jag bara tröttare och jag vill få ut det mesta av dagen!


Det är mycket man kan balansera i livet, Träning, kost, allt!

Jag försöker balansera kost och träning, familj vänner, nytta och nöje så gått det går.

Jag håller mig borta får alkohol, och onyttig man, men jag tycker om att dricka, och äta onyttigt så anser jag att det är okej att dricka och att äta onyttigt, jag brukar göra det på helger, unnar mig, men när det är fotboll på helgen (och när jag INTE jobbar) så är det okej att ta öl till Matchen, och för mig är det helt normalt med Fotboll + Öl = Sant sen såklart behöver det inte bli så av någon anledning, men det blir inte varje match då jag också jobbar, jag ser matchen hemma själv, då blir det annat tillbehör än öl och snacks, då blir det lite nyttigare - Balans. alla kanske inte håller med mig.. det är helt okej!


Försöker när jag tränar att hålla en bra kost, även det är inte så himla kul, när man vet att det är trist att laga mat till 1 person, och hällre äter ute då, men att ställa sig och laga mat som är nyttig och god är värt det för du sparar pengar och du får en mer nyttig mat. Jag brukar göra väldigt mycket mat så jag får väldigt mycket matlådor, och det är väldigt skönt för jag slipper laga mat varje dag och det är lätt att bara värma i mikron hemma och på jobbet. Jag försöker göra allt så simpelt som möjligt för att underlätta min egen vardag med tanke på att jag är en aktiv kvinna, och jag vill inte krångla till det för mycket, då blir det bara massa onödig stress! Varför göra saker så komplicerade när man kan göra det enkelt!


När jag blev singel, då förändrades mitt liv, jag tog tag i sakerna, jag skapade mig ett nytt härligt liv och jag gör det jagt tycker om, och det är nog det som skapar balans i livet, man gör det man tycker är kul, man gör inga tråkiga saker..Jag gör bara det jag tycker är kul som Träna, blogga Inspirera, motivera människor runt omkring mig. Av dom människorna som jag har i min närhet så får jag så mycket energi, inspiration, motivation och jag har hittat min balans, och jag vet att du också kommer att göra det.


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • 104 views

Likes

Comments