Att leva med ADHD pt 4 BONUS

Jag sa att denna berättelse skulle vara i 3 delar när jag började, men jag kände att 3 delar inte räckte, och nu blir det ett bonus inlägg där jag berättar hur min vardag ser ut, hur mår jag idag och vad jag gör.


Min vardag är upp och ner precis som en berg och dalbana, men det är det för alla tror jag, Men för mig kan det vända på 0,5 sek från att må super till att få massa tankar och må dåligt. Men jag har lärt mig att leva med det, och hantera det på ett sätt som funkar för mig. Jag har perioder där jag mår sämre, är väldigt låg, sen har jag perioder där jag mår hur bra som helst och jag tror att jag är oövervinnerlig.


Att leva med ADHD är inte lätt.. ni som vet, ni vet. Det är nya utmaningar hela tiden, men jag har lärt mig att ta vara på allt och kriga på dagligen 100%


Jag har levt många år med att inte få saker gjort, inte ha förmågan att koncentrera mig, men jag har smått hittat min struktur i livet, och det känns så sjukt bra, och det är något jag mår väldigt bra av! Något som får mig att må bra är att jag har hittat träningen igen, träna på gym, hemma eller att bara komma ut och röra på sig är helt fantastiskt för att röra på sig är något som jag mår bra av, jag känner att alla tankar och ångest försvinner, jag får mer gjort, jag tänker inte så mycket, jag lever ett liv där jag styr över mitt liv och mina tankar!


Jag styr mitt liv, mitt liv styr inte mig och det är det som är så viktigt att man ska styra sitt egna liv, man ska ta kommandot.


Jag äter fortfarande medicin för min adhd, för att jag tycker att det funkar, och jag mår bättre med dom. Jag vill försöka sluta med dom, och bara må bra utan att behöva ta medicin för något som jag kan styra själv. Just nu känner jag att det hjälper, och jag vill inte bara sluta med dom, plus jag har börjat träna så allt känns så mycket bättre i livet.


Idag mår jag bra med min adhd och jag har mina dåliga dagar, men jag mår psykiskt inte helt 100% och det beror på att jag kämpar dagligen med mina problem, och ibland kickar adhd in och gör det ännu värre, men har håller på att ta mig upp, men det är en lång väg att gå, men jag känner att jag har kommit en bra bit på vägen! jag hittar mycket inspiration genom andra, genom att lyssna på mycket motivations på youtube och spotify och det får mig, att må så mycket bättre.

Allt som jag har varit med om genom livet har skapat mig till den jag är idag och det är den personen jag vill vara, jag vill vara en bättre version av mig själv och NU vill jag inspirera andra till att kunna må bra och jag vill dela med mig av mina erfarenheter genom livet, min ADHD, alla mina uppgångar, alla mina motgångar för att alla ska kunna förstå att det är okej att må dåligt, men man är alltid stark nog för att ta sig tillbaka!


Ett tips jag kan ge er, är att hitta något ni tycker om att göra, något som ni mår bra av att göra, Gör det och hitta din väg till att må bra, bara för att jag har tagit den vägen jag har tagit så betyder det inte att det är rätt väg för dig. Du måste hitta din egna väg för att må bra!


EN kille som verkligen inspirerar mig är denna kille! Han är så grym och jag är så sjukt imponerad över hans väg och han är verkligen en av dom jag inspireras av! Ni kan hitta hans Instagram HÄR.. @livetmeddiagnos Så in och följ honom! Ge han den kärlek han förtjänar! Ge alla den kärlek han förtjänar!

Man måste hitta nyckeln till låset för att öppna dörren, och jag hittade min nyckel i att skriva, träna och umgås med personer som jag bryr mig om och människor som ger mig styrka och kraft!

Om du hittar nyckeln så behöver du bara hitta dörren och du är halvvägs där!


Jag har nu delat med mig av en del av mitt liv som jag hoppas inspirera andra till att må bra, och känna att man är stark nog för att klara av det!

Det jag vill med detta är att inspirera människor till att må bra, till att leva det liv man förtjänar! Alla har rätt att må bra, och Jag hoppas verkligen att du följer mig och min resa genom livet.


Ni får gärna hör av er om ni har några frågor!!

Ta hand om er, glöm inte - DU är aldrig ensam!


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

Likes

Comments