After low we feel High

Vilken härlg dag! - Måste säga att jag inte var taggad på denna dag imorse när jag vaknade, men nu efter ett härligt och svettigt cardio Pass med intervaller på gymmet så känns livet mer meningsfullt!
Jag mådde verkligen inte bra imorse när jag vaknade, Min motivation var nere på -100% men jag lyckades på något sätt peppa upp mig och ta mig iväg till gymmet! Kan vara för att jag inte hade sovit en blund inatt och vaknade väldigt tidigt som jag inte mådde bra. Med lite Kaffe och frukost så kändes det lite bättre!
Ibland är det så att det är bra att komma iväg att träna oavsett hur dåligt man mår. Jag brukar må mycket bättre efter jag tränat och det känns bättre för mig både i kropp och själ! - Imorgon blir det ett pass till, med Elsa! Nu är vi laddade!

Nu blir det att Jobba kväll på hotellet, och ladda upp för resten av veckan med morgon pass från 7-15 och mera träning! Är väldigt skönt att ha kommit igång igen och börjar få in rutin för det!

Alltid en eller 2 celsius i väskan, men idag blev det 2, då jag har ett mini lager på Jobbet, eller ska dricka 1 imorgn, då jag inte kommer att sova hemma idag, så måste ha med mig 1 extra för att kunna fokusera! Det är något jag inte kan sluta med, så är det Celsius! [Detta är INGET sammarbete]


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 88 views

Likes

Comments

Hilma
Hilma,
Heja på! Hoppas allt går bra på jobbet! 🤗
nouw.com/hilma
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Tack, ja det går bra! Rätt "Lugnt" just nu 😊 Ha en toppen vecka du med! Kram
nouw.com/cassiezenkert