A new chapter in LIFE

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Livet går inte under, världen går inte under bara för att man har gått skilda vägar, eller gör den det? Det är något jag har fått uppleva precis, har nyligen gör slut med min kille för 3 veckor sedan och kan knappats vara lyckligare. Lycklig, hur kan du vara lycklig när du precis har gjort slut? För att jag har gjort ett beslut som jag själv mår bra av och att vi var inte menade för varandra just nu. Ja jag kan säga att jag är lycklig, Jag tog ett beslut som inte var så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara utan det var rätt lätt att bestämma mig!

Jag har fått frågan ganska ofta nu anledningen till jag bröt våran förlovning och svaret är enkelt, Han var otrogen. Vårat förhållande var inte perfekt, och båda hade gjort misstag, även jag hade gjort misstag som jag ångrar än idag, men var alltid ärlig mot honom och berättade det, men när han hade gjort misstaget att vara otrogen, Nu vet jag inte hur många gånger och det kommer inte spela någon roll för mig så bestämde jag mig för att bryta den. Visst är det märklige med kärlek att man kan ena stunden säga att man älskar någon, för att 3 timmar senare få reda på att ens partner man har spenderat 2,5 år med är otrogen? Min värld rasade samman och jag kunde verkligen inte förstå att han kunde göra så jag tror inte att någon kommer förstå varför, Jag kommer aldrig förstå oavsett vilken förklaring jag har fått så är det något jag aldrig kommer att förstå mig på, Otrohet.

Blocka, på mobilen, Facebook, Instagram, ÖVERALLT så jag inte har någon kontakt med honom, först efter jag hade skrivit sms till honom och sagt att det var över och jag fått reda på att han hade varit otrogen, sedan efter det blockade jag honom. En skön känsla men jag var så sjukt ledsen och deprimerad och jag mådde såklart inte bra. Mitt hjärta hade gått i tusen bitar. Sakta men säkert vart eftersom dagarna gick och jag fick mycket stöd från mina närmaste vänner så började jag känna efter och insåg att jag har det så mycket bättre utan honom.


Nu har det gått 3 veckor sedan vi gjorde slut, eller jag gjorde det och nu känner jag mig som en ny människa, och jag har äntligen hitta mig själv igen! Jag ser saker på en annan vinkel och jag har träffat nya människor som jag aldrig trodde jag skulle träffa, och det är jag så sjukt tacksam för, för livet har en tendens att ge dig möten med nya människor när du minst anar det. Jag har blivit en ny människa och jag känner mig mycket mer lyckligare än vad jag var innan. Min ångest har försvunnit den är inte stark som innan, det känns så skönt! Nu är det nya tag och nya möjligheter som väntar och framför allt ett nytt liv och ett nytt äventyr! Det jag är tacksam över är att de människor som har kommit in i mitt liv efter att mitt liv hade rasat samman har gett mig energi och styrka samt tron på mig själv igen. Att jag kan få må såhär bra, med hjälp av människor som man aldrig trodde skulle betyda så mycket i ens liv. Är så otroligt tacksam, för alla nya människor jag har träffat, är så otroligt tacksam för alla mina vänner och familj som hjälpt mig igenom allt som jag har gått igenom och kommer gå igenom, Ni är grymma Ni är bäst!

Folk kanske kan undra hur jag kan gå vidare så fort efter att jag har fått mitt hjärta krossat, men saken är att vårt förhållande var på vägg åt ett håll där vi inte mådde bra, och det blev bara pannkaka av det, kanske därför det är lättare för mig att gå vidare från honom än kanske han har att gå vidare från mig, men det kommer jag aldrig att vet, Det jag vet är att JAG är grym, Jag är Bäst och JAG mår bra och JAG är lycklig!!


?Cassie

Instagram @cassiezenkert

  • vardag
  • 101 views

Likes

Comments